EVEN VOORSTELLEN: CALI

Cali

Mijn naam is Cali. Ik ben een witoorpenseelaapje.

Ik ben bijna 5 jaar en woon samen met mijn vriendje Manilva bij Stichting AAP in Almere.

De eerste jaren van mijn leven werd ik als huisdier gehouden bij een gezin in Spanje. Hoewel ik het daar niet slecht had, bood het mij geen toekomstperspectief. Ook wisten mijn bazen niet dat het verboden was om mij als huisdier te hebben en dus werd ik al snel door de politie uit hun huis gehaald.

Na enkele omzwervingen ben ik bij opvang locatie AAP Primadomus in Spanje terecht gekomen. Omdat men niet zeker wist of ik ziektes met mij mee zou kunnen dragen en daarmee mijn andere dierenvrienden zou kunnen besmetten, moest ik tijdelijk in quarantaine. Leuk was dit niet, maar de mensen bij Primadomus zorgden heel goed voor mij.

Al snel voelde ik me daar thuis en kreeg ik allerlei oefenmaterialen om mee te spelen. Ook moest ik opnieuw leren eten. Én daar ontdekte ik toch het allerlekkerste gerecht dat er bestaat: heerlijke verse warme wormen!

Wat een verwennerij. Die gaan zonder problemen mijn kleine buikje in.

Na een aantal weken mocht ik uit mijn kleine quarantaine hokje en werd ik naar AAP in Almere overgebracht. Daar ontmoette ik mijn vriendje Manilva. In het begin leek het of hij me maar een vreemde aap vond en bleef hij uit mijn buurt. Maar gelukkig duurde dat maar heel even.

Zodra onze verzorgers uit het zicht waren kwam hij steeds een stukje dichterbij. Totdat hij steeds verder ontdooide en steeds een stukje dichter in mijn buurt kwam. Wat een leukerd!

Nu zijn we elke avond samen in onze ‘handdoekschommel’ te vinden.

Wil je meer over mij of mijn andere dierenvrienden te weten komen, of wil je zelf een dier adopteren of een eenmalige donatie geven, kijk dan hier: https://www.aap.nl/nl/help-mee.

Alvast bedankt.

Cali

De waardering van fmwebshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 1117 reviews.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.
Naast functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen we ook analytische cookies om onze website steeds weer een beetje beter te maken.